Quantcast

shqiptar

Ne mund të eksportojë çdo prej produkteve ne shesim pjesë këmbimi, duke përfshirë në ndonjë vend apo kontinent të botës duke përdorur kompaninë tonë Forwarding mallrave ose agjent aprovuar tuaj të anijeve.

Ne rregullisht eksportit Benson ngrohje, Powrmatic, Reznor, Ambirad dhe luftuar / Roberts Gordon pajisjeve në mbarë botën.
Ka shumë produkte të tjera të Mbretërisë së Bashkuar në dispozicion që ne mund të organizojmë për eksport, duke përfshirë një gamë të plotë të pajisjeve ajër të kondicionuar për shembull.
Nëse keni nevojë për pajisje apo pjesë këmbimi, ju lutemi na kontaktoni për ndihmë.

Ne kemi rrugë të shumta në dispozicion për destinacionet evropiane dhe në botë nga Toka, Deti dhe Ajri.

Emëruar tonë Freight Forwarding Kompania ka përvojë dhe njohuri për të ofruar ndonjë pajisje nga Britania e Madhe për në destinacionin tuaj në mënyrë të sigurtë dhe në kohë.

Shkarko Këtu Informacione Benson Ngrohje, Powrmatic, Reznor, Ambirad, Roberts Gordon / Luftuar

Export@pwmaintenance.co.uk email për hollësi të mëtejshme.

Following the latest government announcement of the 23rd March, we have taken the decision to temporarily close our office and site services to help prevent the spread of Covid 19, to protect our work force and our families.

A majority of our work is non essential and is no longer worth the risks of exposing our staff to this killer virus.

If you suspect you current have a gas leak or a faulty gas appliance, then you should call 0800 111 999 immediately. The gas network will attend and make your property safe.

However, if you are involved in the fight against Coronavirus – i.e. Hospital, School or actively in the manufacture of PPE, medicines etc and your gas services are essential to support this current threat, we can in some cases arrange to attend your site.

Where you fall into this category, you should send a text message to 07808 558 111, thats 07808 558 111 and await a response.

We are currently enabling remote access for some of our staff to access our computer systems from home to allow access to some emails and company information.

We thank you for supporting our decision in these most difficult times and ask that you consider taking steps to safeguard yourselves.